Pak0 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Rodzaj serwera :CS 1.6 Non Steam/Steam Mod serwera : Only DD2 Ilość slotów : 17 jest planach 32 jak dobre pójdzie Hosting serwera : Pukawka (premium) Nick właściciela : Pak0 Wiek właściciela: 26 Kontakt do właścicela (Steam,DC,FB) Steam, Pak0#3508 ,Facebook Gametracker serwera :Gametracker Jakie są twoje plany na serwer w najbliższym miesiącu? : Na pewno Analiza stanu rozwoju serwera która pomoże doprecyzować rozwój ,oczywiście dołożę starania żeby przyciągnąć graczy na serwer, do kupić reklamy ręczne żeby wiedzieli gracze o istnieniu serwera , dołożyć wszelkie starania żeby miarę stan graczy był umiarkowany a nie pusty ,wiele konkursów żeby przyciągnąć i utrzymać gracza na tym serwerze ,Osobiście reklamować serwer na innych sieciach , Reprezentować wysoki poziom adminow Dlaczego chcesz do nas dołączyć? : Nie ukrywam dużo by mi pomogło w rozwoju serwera z posiadana licencja którą wy posiadacie "forum" , nie ukrywam że podoba mi się porządek który ,jest u Państwa na stronie . Nie kopiowany regulaminy gdzie w tych czasach tego pełno nic swojego . Czy serwer posiada wykupioną reklamę? Oczywiście serwer posiada reklame z stawka 13,58 i 3,00 . te "3 zł" takie dodatkowy wspomagacz . Nie mogę zapomnieć wymienić dzuskovy który , polecił mi te forum bardzo dobra mordeczka wesoła obecnie serwer jest sieci która nie posiada licencji ips dla tego postanowiłem napisać te wypociny i znaleźć sieć która przestrzega regulamin a nie ze za składkę dasz i masz admina . Pozdrawiam życzę dobrej nocy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrox Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Po wstępnych rozmowach z @ TanaTos - serwer przyjmujemy. Miejmy nadzieję, że współpraca oraz serwer będzie kwitnąć na dobre. Tradycyjnie liczymy na owocną współpracę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrox Opublikowano 25 Czerwca Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi